Boekpresentatie “Emmen: 75 jaar vrij!”

Gisteren heeft het kabinet nieuwe maatregelen t.a.v. het Coronavirus bekend gemaakt. We hebben helaas moeten besluiten om de boekpresentatie niet fysiek plaats te laten vinden. Natuurlijk vinden we dit erg jammer. Gezien het stijgende aantal corona-besmettingen lijkt het ons verstandig de prijsuitreiking digitaal te laten plaatsvinden. Daarmee vervalt het programma met o.a. de gastlezing, een muzikaal optreden en de voordrachten.

Wij zullen dus in een korte bijeenkomst op donderdag 1 oktober om 19.30 uur overgaan tot de prijsuitreiking. De bundels en de prijzen voor de auteurs zullen we opsturen. Wij verzoeken de auteurs die in de bundel zijn opgenomen, hun huisadres naar ons te mailen. De bundel is (met korting) bij ons te bestellen via deze link: https://forms.gle/ZChFdoFQGoS4b7Yx7

Je kunt de bundel afhalen op het Carmelcollege Emmen of we sturen de bundel naar je toe.De ZOOM-link van de online prijsuitreiking volgt zo spoedig mogelijk. Je hebt hiervoor geen account nodig.Wij hadden het heel graag anders gewild, ook omdat we het al een keer eerder hebben moeten uitstellen. We hadden jullie graag willen ontmoeten. Hopelijk gebeurt dit alsnog in de nabije toekomst en we zien jullie donderdag online.

Met vriendelijke groet,

Richard Zuiderveld en Bram Baptist

Organisatie schrijfwedstrijd