Een nieuwe stap bij Hamley Books!

Woehoe! Ik mag eindelijk bekend maken dat ik een nieuwe stap heb gezet in het schrijverswereldje. Soldaat van het Noord verschijnt in mei bij Uitgeverij Hamley Books (www.uitgeverijhamleybooks.be)

We hebben de afgelopen twee maanden de nieuwe auteurs die Hamley in de komende maanden zullen verblijden met mooie boeken, aan jullie aangekondigd. Met deze aankondiging zijn we voorlopig uitverkocht, maar … er komen nog bijzondere dingen aan in de komende weken! ?. Vandaag vertellen we jullie graag over de talentvolle auteur Bram Baptist. Misschien heb je zijn naam al wel eens zien passeren online, want hij is geen debutant.Hij benaderde ons zo’n anderhalf jaar geleden met een manuscript, en dat resulteerde uiteindelijk in een historisch, spannend jeugdboek ‘Soldaat van het Noorden’, dat in 2021 zal verschijnen. Wij zijn erg blij met zijn komst! Welkom aan boord, Bram!Meer over Bram vind je hier: https://www.hamleybooks.be/hamley-books…/bram-baptist/