Dit is dwaasheid – Hamley Books

De beste historische verhalen zijn nu gebundeld en verkrijgbaar als E-book bij je favoriete boekhandel. Bestel ‘m hier.

Een Britse cavalerist van de lichte brigade neemt deel aan een van de bloedigste veldslagen op de Krim, een oude koster is ooggetuige van heksenverbrandingen in Groningen ….

Een Britse cavalerist van de lichte brigade neemt deel aan een van de bloedigste veldslagen op de Krim, een oude koster is ooggetuige van heksenverbrandingen in Groningen, een arme vrouw maakt een van de grootste stormvloeden van Nederland mee en de Deense koning blikt terug op zijn bewogen leven. De hoofdpersonages komen telkens voor lastige, soms onvermijdelijke keuzes te staan. Slagen zij erin de juiste beslissing te nemen of worden zij verzwolgen door de dwaasheid van anderen? De verhalen in deze bundel zijn gebaseerd op historische feiten, met fantasierijke toevoegingen van de auteur.

Dolle aarde – Uitgeverij Historische verhalen

Dolle aarde gaat over een stormvloed die het Reiderland (Groningen) treft. Ik ben supertrots dat dit verhaal over de geschiedenis van de Dollard is verschenen en voor iedereen is te lezen! Nu online en in het voorjaar van 2020 in een verhalenbundel (te bestellen)!

Klik hier om het verhaal te lezen.

De Heilige Eik – Uitgeverij Hamley Books

Mijn eerste kerstverhaal is af! De korte vertelling kun je gratis lezen via uitgeverij Hamleybooks. Dit kan als E-book, maar ook als PDF. Hierbij alvast de prachtige cover, gemaakt door Lotte van den Noort.

Hieronder een overzicht van alle gepubliceerde korte verhalen:

Het spel van licht en donker (2018 – Godijn Publishing – Odi et Amo)
De zwarte adder (2020 – Aquazz – Woordtalenten)
Dolle Aarde (2020 – Uitgeverij Historische verhalen – Verzamelbundel IV)
De Heilige Eik (2020 – Hamley Books)
Emmen 75 jaar vrij! (2020 – Uitgeverij Ter Verpozing)
Kerstmis in niemandsland (2021 – Hamley Books – Een warme kerst)