Boekpresentatie bibliotheek Emmen

– Meet en greet met schrijver Bram Baptist –

Tom is een boerenjongen van 16 jaar. Als een naburig dorp in vlammen opgaat, besluit hij de boerderij te verlaten om zich aan te sluiten bij koning Godfried. Maar de koning is verdwenen.

Schrijver en geschiedenisdocent van het Carmelcollege Bram Baptist schreef het jeugdboek ‘De Koningszoon‘. Eén van zijn leerlingen, Mark Vaysman uit Emmer-Compascuum, heeft de prachtige illustraties gemaakt.

Omdat Baptist ruim elf jaar voor de klas staat, weet hij veel over de leefwereld van jongeren. Personages en dialogen zijn soms direct afkomstig uit de klas en in een historische omgeving geplaatst. Zo hebben de hoofdpersonages in ‘De Koningszoon‘ karakters waarmee jongeren zich kunnen identificeren.

Kom langs en ontmoet schrijver Bram Baptist en Mark Vaysman,

Win het boek!

Maak kans op een gratis en gesigneerd exemplaar van het boek ‘De Koningszoon‘: Bedenk wat jij zou doen als je een Koningszoon zou zijn? Stuur jouw antwoord voor donderdag 22 maart (12.00 uur) hier naar toe. Misschien ben jij de gelukkige winnaar!

Datum: 23 mrt
Begintijd: 15.00
Eindtijd: 16.00
Locatie: Bibliotheek Emmen
Kosten: Gratis

Copyright © 2023 brambaptist