De oorlog van Juliette verschijnt binnenkort!

Rond 23 maart zal mijn eerste historische roman voor volwassenen verschijnen! Het heeft “even” geduurd (zo’n vijf jaar), maar dan heb je ook wat 😉 Alle correcties en twijfels wat betreft het genre en de doelgroep hebben gewoon veel tijd gekost. Ik heb het boek meerdere malen herschreven en heb daarbij goed geluisterd naar mijn proeflezers.

Waar gaat dit boek over?
Vlak voor haar twintigste verjaardag wordt Juliette van Noer uitgehuwelijkt aan de Deense kroonprins. Haar vader beweert dat het koninkrijk alleen kan blijven bestaan als ze met hem trouwt en voor nageslacht zorgt. Maar is dit wel de enige reden waarom ze in het huwelijk moet treden, of verbergt haar vader iets voor haar?

Ondertussen breken er revoluties uit in grote Europese hoofdsteden. Er dreigt oorlog in Denemarken wanneer twee hertogdommen zich willen losrukken van het land.

Wanneer de Deense koning plots op mysterieuze wijze overlijdt, moet Juliette een ingrijpende keuze maken die de toekomst van Denemarken voorgoed kan veranderen. Ongewild wordt ze meegezogen in een verschrikkelijke strijd met hoge inzet.

De oorlog van Juliette zal verschijnen als ebook bij Hamley Books. Daarnaast zal ik voor de liefhebbers in eigen beheer een gedrukte versie uitbrengen. Beide versies zijn te koop bij je favoriete boekhandel.